Meddelandet skickat, tack så mycket

Et fel uppstod när meddelandet skulle skickas

Bröllopsfotograf Stockholm

bröllopsfotograf stockholm

Fotograf Björn Sorkin

Bröllopsfotograf i Stockholm med omnejd

Jag är en fotograf som specialiserat mig på att fotografera människor. Att mina bilder betyder något speciellt för någon får mig att känna att det jag gör är viktigt.

Bröllop är det som jag oftast är anlitad för och det är alltid lika stimulerande att få förtroendet att vara fotograf på ett kärlekspars största dag. Att vara bröllopsfotograf är en utmaning eftersom tillfället är unikt och inga omtagningar kan göras. Det är nog därför jag fortfarande tycker att det är lika roligt och spännande som första gången. Nu på åttonde verksamma året som bröllopsfotograf är det skönt att kunna säga att samtliga mina tidigare brudpar är nöjda med sina bröllopsbilder.

Förutom bröllop fotograferar jag porträtt i studio eller hemmiljö, fester och events och en del annat. Gemensamt för all min professionella fotografering är att den söker avbilda människors skönhet och glädje.

Mitt versamhetsområde som bröllopsfotograf är främst Stockholm (hela länet), Uppsala, Enköping, Norrtälje, Roslagen med omnejder men självklart är jag tillgänglig även för andra platser på klotet vi bor på.

På dessa sidor berättar jag mer och visar många av mina bröllpsbilder…

Vår yrkesorganisation Medlem i Svenska Fotografers Förbund

wedding photographer stockholm