Meddelandet skickat, tack så mycket

Et fel uppstod när meddelandet skulle skickas

Om mig och företaget

Min syn på bilden
Jag är en entusiastisk fotograf som älskar stillbilden som uttrycksmedel och intrycksmedel. Det är något alldeles speciellt att kunna frysa ögonblicket och bevara det för framtiden.
Det jag fotograferar är framför allt människor, människor som gör något och känner något ger spännande bilder som man ofta aldrig hinner uppfatta i verkliga livet. Ett ögonblick som kommer och går fastnar ofta i kameran och blir på så sätt kvar. En del bilder kommer att finnas kvar långt efter att motivet är borta och betyda något i framtiden. Precis som vi ibland tittar på gamla bilder på föräldrar kommer våra efterkommande att göra det. Bilder betyder något helt enkelt och alla har vi bilder som är speciella för oss. Jag vill ta bilder som betyder något för någon och blir glad när jag kommer hem till folk som har mina bilder på väggen. Då är det oftast bröllopsbilder eller andra porträtt det gäller, och jag vet att dom kommer att finnas kvar länge.

Verksamhetsområde för bröllop
Stockholm och sommartid (1/5 -15/9) hela Roslagen upp till Öregrund

Mina priser utan tillägg gäller  stockholmsområdet  ut till i olika riktningar avgränsat av…
Sydost – Haninge kommun
Ost – Allt på fastlandet eller dit man kan ta sig med bil
Nordost – Vintertid Norrtälje, sommartid även Roslagen upp till Öregrund
Nord – Uppsala
Nordväst – Enköping
Syd – Södertälje
Utanför detta område tillämpas reseersättning från den yttre gränsen av verksamhetsområdet. Varje mil som tillkommer kostar 50:-

Roslagsöar
Jag har båt i Roslagen och kan ta uppdrag på öar i Roslagen inom ca 25 NM räknat från Kapellskär. För båtresor görs pristillägg med 50:- /NM baserat på avstånd från Gräddö brygga vid inloppet till Norrtäljeviken.

Samarbete
Jag har kontakt med många andra fotografer, assistenter och makeupartister, vi nätverkar med varandra via olika forum och träffas ibland i levande livet. Det gör att vi kan täcka upp för varandra i händelse av sjukdom och hjälpa till att hitta en ledig fotograf om ni frågat efter en dag som redan är bokad. Jobbar ofta i par med en assisterande fotograf och har några återkommande medhjälpare jag jobbar bra ihop med.

Organisationer
Är medlem i Svenska Fotografers Förbund, SFF

Miljö
Använder numera inte film och skadliga framkallningkemikalier utan arbetar helt digital. Bil måste jag ha för att få med utrustningen men jag försöker minska dom negativa miljöeffekterna av det. Kör miljöklassad bil numera som går på förnybart bränsle (etanol) och utan dubbar på vintern.

Om företaget
Företaget har F-skatt och är momsregistrerat i Sverige sedan år 2005