Erbjudanden

Mina bröllopspaket

Jag har delat in bröllopsfoto i olika paket och erbjuder allt från enbart porträttsession till heldag, det för att kunna erbjuda ett passande upplägg för de flesta till ett fast pris.

I alla paketen ingår ett antal bilder på papper samt bilder i högupplöst digitalt format och ni får rätten att använda dom digitala bilderna fritt för privat bruk. Skiljer nedan på retuscherade bilder och justerade bilder där dom retuscherade genomgår en mer omsorgsfull och tidskrävande redigering. Det är dessa jag presenterar för er i ett urvalsgalleri att välja era pappersbilder från. Dom justerade bilderna genomgår en enklare redigering som syftar till att ljus och färg ska bli bra, dessa bilder får ni digitalt tillsammans med dom retuscherade.

I alla paket ingår också en förträff där vi skriver kontrakt, tittar på bilder tillsammans, går igenom era önskemål samt övar lite inför bröllopsfotograferingen. Det ingår också ett webbgalleri under minst 6 månader om ni så önskar. Det är populärt att skriva webadressen på tackkorten så att gästerna kan gå in och titta på mer bilder.

Vill ni ha mer än det som ingår i paketet ni valt så har jag riktigt bra priser på tilläggsbeställningar, mer om det under en egen rubrik.

Om inget av mina paket passar er så går det naturligtvis bra att anpassa fotograferingen till era önskemål, då kontaktar ni mig och får en offert.

Prisgaranti
Min prisgaranti består i att priset vid bokningstillfället gäller upp till två år oavsett eventuella prishöjningar. Ni blir alltså immuna mot prishöjningar och vet vad ni ska betala i slutänden. När ni bestämt er och bekräftat det genom mail eller kontraktskrivning träder prisgarantin i kraft förutsatt att ni betalar 1000:- i handpenning inom tre veckor.

Nyhet – Lågsäsongsrabatt
För bröllop under lågsäsongen 1/10 till 15/4 ger jag 10% rabatt på alla paket som beskrivs nedan.

Porträttpaketet
Mitt minsta paket för er som vill ha snygga bilder på er själva från bröllopsdagen. Vi tar bilder på er tillsammans och var för sig, inne eller ute eller både och, vi tar också detaljbilder som ringarna, blommorna och detaljer i klädseln. Det går bra att ha med tärna och bestman och få bilder med dom och har ni barn så får dom gärna vara med. Detta paket erbjuds endast under lågsäsong.
Det som ingår i paketet är…

Pappersbilder
1 st 30X45 cm alternativt 30X40 cm
2 st 21X30 cm (A4)
2 st 15X23 cm
10 st 10X15 cm

Elektroniskt högupplöst
Minst 25 manuellt retuscherade bilder
Övriga bilder med enklare justering

Pris: 6990:- inkl moms

Porträtt och Vigsel paketet samt Stadshuspaketet

Vi gör en porträttsession före eller efter vigseln precis som den i porträttpaketet. Jag fotar också själva vigseln och det som händer utanför kyrkan fram till att ni lämnar kyrkområdet. Här ingår också dom gruppbilder ni vill ha som vi tar på kyrkbacken i samband med vigseln.

En specialvariant är Stadshuspaketet där vi tar porträtten runt Stadshuset i samband med vigsel, och även fotar vigseln. Det blir lite billigare då vigseln går så snabbt och miljön är känd för mig.

Det som levereras i paketet är…

Pappersbilder
1 st 30X45 cm alternativt 30X40 cm
4 st 21X30 cm (A4)
4 st 15X23 cm
20 st 10X15 cm

Elektroniskt högupplöst
Minst 40 manuellt retuscherade bilder
Övriga bilder med enklare justering

Pris: 9990:- inkl moms, Stadshuspaketet 7990:-
Inga förbehåll, bokning kan göras upp till två år innan vigsel med prisgaranti.

Porträtt, vigsel och mingel paketet

Paketet inkluderar det som porträtt+vigsel omfattar samt att jag följer med och fotar brudskåll mm som händer före sittningen vid festlokalen. Det blir mycket bilder på gästerna och miljön vid festlokalen, vill ni tar vi speciella porträtt på gästerna mer formellt. Finns det tillfälle så tar jag bilder på dukningen och andra detaljer vid och i festlokalen. När ni sätter er till bords eller har minglat i två timmar avviker jag.

Det som levereras i paketet är…

Pappersbilder
1 st 30X45 cm alternativt 30X40 cm
5 st 21X30 cm (A4)
5 st 15X23 cm
40 st 10X15 cm

Elektroniskt högupplöst
Minst 50 manuellt retuscherade bilder
Övriga bilder med enklare justering

Pris: 11990:- inkl moms
Inga förbehåll, bokning kan göras upp till två år innan vigsel med prisgaranti.

Porträtt, Vigsel och Bröllopsfest

Allt som ingår i paketet ovan samt fotografering under middag och fest.
Brudvals, talare, porträtt på alla gäster, maten, tårtan, mingel, vimmel, party mm.
Massor med bilder från er bröllopsfest, jag stannar till sena kvällen och fotar alltihop.

Det som levereras i paketet är…

Pappersbilder
1 st 30X45 cm alternativt 30X40 cm
5 st 21X30 cm (A4)
6 st 15X23 cm
50 st 10X15 cm

Elektroniskt högupplöst
Minst 100 manuellt retuscherade bilder
Övriga bilder med enklare justering, minst 500 bilder totalt

Pris: 18490:- inkl moms
Fler gäster, kontakta mig för pris
Kan bokas upp till två år i förväg med prisgaranti

Heldag med förberedelser

Det som händer innan vigseln skiljer detta från paketet ovan. Kanske ni vill ha en fotograf hela den stora dagen. Jag möter upp redan under förberedelserna när ni själva vill och dokumenterar hela er dag fram till småtimmarna när alla fasta punkter är klara och dansen hållit på ett bra tag.

Det som levereras i paketet är…
Pappersbilder
1 st 30X45 cm alternativt 30X40 cm
5 st 21X30 cm (A4)
10 st 15X23 cm
70 st 10X15 cm

Elektroniskt högupplöst
Minst 110 manuellt retuscherade bilder
Övriga bilder med enklare justering, minst 700 bilder totalt

Pris: 19990:- inkl moms
Fler gäster, kontakta mig för pris
Kan bokas upp till två år i förväg med prisgaranti

Lyxpaketet

För er som vill ha en helt komplett fotografering och service.

Allt i paketet ovan samt…
Två fotografer följer er hela dagen
Alla bilder från urvalsgalleriet i 10X15 cm
Design och tryck av alla tackkort ni behöver (upp till antalet gäster + 20)
Design och tryck av Coffe table book 280X280 mm 28 bildsidor (levereras senare).

Pris: 24990:- inkl moms
Kan bokas upp till två år i förväg med prisgaranti

Tillval för fotograferingens omfattning

Bokad andrefotograf
Ofta när jag fotar bröllop har jag med mig en assisterande fotograf som gör det möjligt att fånga bilder från olika håll på samma skeende. Detta beror av om någon vill följa med för att det är roligt och lärorikt. Vill ni vara säkra på att det kommer två fotografer kan ni välja till det och jag bokar upp en betald och kunnig assistent som också fotograferar. Vi kan då följa både brudföljet och brudgummens följe innan vigseln och täcka upp själva ceremonin från två håll utan att flytta oss. Vi fångar ännu fler skeenden under middag och fest. För detta tillkommer på priset för paketet…
Porträtt och vigsel samt stadshuspaketet 1500:-
porträtt, vigsel och mingel paketet 2500:-
Heldag med och utan förberedelser 4000:-

Fotografering under förberedelser
Det har hänt att brudpar velat välja till fotografering av förberedelser för paket där det inte ingår. Det går naturligtvis bra och då kommer jag till överenskommen plats och tid och fotograferar när ni fixas till och klänningen kommer på, för det tar jag 1500:-

Prispolicy
Min policy är att ni bara ska betala för mitt arbete en gång och därför har jag färdiga paket med en prislapp och generöst innehåll. Det tillkommer inga dolda kostnader som milersättning och annat så länge bröllopet är inom mitt verksamhetsområde. Jag räknar inte heller minuter och timmar utan ger er ett fast pris som inte beror av om jag tar längre tid på mig eller inte. Se under “Om företaget” för hur jag definierar mitt verksamhetsområde.

Fotnot om jättestora bröllop
Om ni har ett bröllop som är jättestort med över 100 gäster och vill ha full täckning med porträtt på alla gäster så behöver jag veta det och ge en offert utanför paketen ovan.

Fotnot om bildformat
Ibland väljer jag att presentera en bild i kvadratiskt format därför att jag tycker att det passar bilden. Väljer ni sedan att få den på papper byter jag ut det ingående formatet mot lämpligt kvadratiskt format. En 10X15 ersätts till exempel med en 13X13 och en A4 med 20X20 osv.